Három karaván érkezik: bemutatjuk a frakciókat

A jelentkezéskor választható frakciók és háttértörténetük.

📚 A frakcióválasztás előtt mindenképpen olvasd el a játékvilág leírását!

A korábbi évtizedekhez hasonlóan a Felsózott földeken ismét megrendezik Talos városában a Veremtornát.

Ennek győztese lesz a következő évben a térség helytartója.

A falvak elöljáróinak megállapodása alapján csak azok a helyi lakosok indulhatnak, akinek valamelyik elöljáró rátermettségi bizonyítványt állított ki. Ám a pletykák szerint Eugene Grayson, Talos elöljárója külhoniaknak is adott ilyet. A karavánok érkeznek is sorban, sokan viszont nem a torna miatt, hanem kereskedni, a térséget sújtó átkokat kutatni vagy más célokkal jönnek.

Cunnir, a jelenlegi helytartó nyolc éve veretlen. Ám a tornákon aratott győzelmei után a térség ügyei nem igazán foglalkoztatják, sokkal jobban szereti az italt, a nőket és felélni a környék pénzét. A hírek szerint több tucat karaván indult el Talos felé az elmúlt hónapokban, ám csupán három adott hírt magáról.

A jelentkezés során választható frakciók a következők:

  • Helybéli: Talos és környékének lakói, illetve a néhány hete szörnyek által nagyrészt elpusztított Karaz’Nor–i karaván utolsó túlélői, akiket elszállásoltak. Emellett a környékbeli falvakból is rengetegen idesereglettek a torna hírére.
  • Északi karaván: A Khero Törzsszövetség területéről három törzsfő is elzarándokol a Veremtornára, útjukat sámánok és kereskedők kísérik. Ha lehet hinni a szóbeszédnek, Skal’Zarból is érkezik velük néhány követ.
  • Déli karaván: Az Entyr Birodalomból érkező karavánban több trónörökös jelölt és kísérete érkezik, hogy magához ragadhassa a hatalmat a Felsózott földek felett. A pletykák szerint Ithil egyháza is képviselteti magát, akik valami rejtélyes tárgy után nyomoznak.
  • Niliai karaván: A Niliából induló csoport igazán színes társaság. A városállam finanszírozza az utat és biztosítja a karavánmestert, de kellő pénzért Kushiroból származó vándorokat, viradai menekülteket, mindenféle vándor kereskedőt és munka után kutató zsoldosokat is magukkal hoznak.

📮 A választott frakciódhoz a jelentkezés leadását követően további információkat fogsz kapni, ami segít a karaktered megalkotásában. A jelentkezés már elindult!