Sokarcú tanya a Tiszazugban: őszi játékunk helyszíne

A TanyaFeszt nevű, sok éves hagyományra visszatekintő, de idén sajnos elmaradt zenei rendezvény kapcsán csak „a tanyaként” emlegetett Tálas-ranch sokarcú hely.

Az erdővel, házzal, szalmabálákkal és farönkökkel határolt, szélesen elnyúló terület bőven ad játékteret a különböző frakcióknak, sok helyen igen könnyű lesz hallótávolságon kívül kerülni – kivéve mondjuk az ilyen játékokban elengedhetetlen kocsmát.

Közben itt-ott a derékig érő növényzetben kell taposni, máshol csak lazán végigsétálni a levágott növényzeten.

Az erdő éjszaka valósággal kincseket rejthet, az aratás után felszabaduló búzamezők végeláthatatlan sora megadja a messzeség valós érzetét,

aki eljut azon túlra, nyilván számíthat kitartása eredményére.

A házzal szemközti verem Vérveremként „életre-halálra” – értsd: változó mennyiségű hp-ig – vívott csaták helye lehet, oldalán a zajos tömeghez már hozzászokott kecskesereg közönségével. De lesznek területek, ahová varázslatért lehet járulni, a különböző küldetések osztogatóinak, vagy például a városi elöljáróság székhelyének is lesz helye.

A tanya egyébként civilben is izgalmas hely.

Itt-ott elszórt állati koponyák és szabadon mászkáló állatok szinte már nomádnak hatnak, miközben mindennel fel van szerelve, jól láthatóan rendezett és hasít a 4G.

Szóval sikerült eltalálni az arányokat, rendben tartott, igényes helyszín, de közben autentikus természetes közeg is egyben, remek otthont ad majd a karaktereiteknek.

📅 Te bejelölted már az őszi eseményünket?