GYIK az őszi játékról

A héten megnyitjuk a játékra való jelentkezést, ebből az alkalomból jöjjenek a legfontosabb infók, válaszok a legtöbb játékosban felmerülő kérdésekre!

Hol van a játék?

Cserkeszőlőn, a Tálas Ranch területén, melyről korábban itt írtunk bővebben.

Hánytól lehet jönni?

Pénteken 14 órátol, a játék 17 órakor kezdődik.

Meddig tart?

A játék vége szombat este lesz, de aznap még ott alszunk, vasárnap délelőtt lesz a hazamenetel. (Kérjük, legkésőbb vasárnap kora délutánig hagyjátok el a helyszínt!)

Jöhetek csak szombatra?

Természetesen, de javasoljuk, hogy legyél itt végig, hiszen így élheted át a teljes történetet. Szombaton reggel 9-kor kezdünk, kérjük, eddig érjetek ide! Már reggel 7 órától meg tudtok érkezni a helyszínre.

Mennyibe kerül?

A részvételi hozzájárulás nagykorúaknak 6000, 18 év alattiaknak pedig 4000 forint. Emellett, ha szeretnél, támogatói tombolát is vásárolhatsz, illetve a helyszíni adománydobozunkba is bedobhatsz támogatást a játék hosszú távú, fenntartható folytatására.

Hol tudok aludni?

Sátorban. Ez hozzá is ad az élményhez, viszont előkészületeket is igényel. Az időjárási előrejelzések szerint éjjel 10 fok körüli hőmérséklet várható, így mindenképpen készülj hálózsákkal, extra takaróval, vastag ruhákkal!

Hol tudok mosdót használni?

A sátortáborban egy kerti vécé használható, a játéktéren pedig további kettő. Itt természetesen papír, vízcsap és kézfertőtlenítő rendelkezésre fog állni.

Hol tudok lezuhanyozni?

Van egy használható kültéri zuhanyzó, ám itt sajnos hideg a víz. Aki ezt bírja, annak reggeli zuhanyzást javasolunk.

Hány éves kortól részt venni?

Nincs ilyen kikötés, viszont a 18 év alattiaknak kötelező szülői beleegyező nyilatkozatot aláíratniuk – melyet weboldalunkról fogtok tudni letölteni –, 16 év alattiaknál pedig szükséges egy nagykorú felügyelete is.

Fotók: Kovács Gábor

Mit fogunk enni?

Biztosítunk egy meleg ebédet és egy hideg reggelit a szombati napon. A többi étkezésre viszont kérjük, hozzatok magatoknak nem romlandó élelmet!

Mit tegyek, ha speciális étrendem van?

Ezt a jelentkezési lapban fogod tudni megadni és igyekszünk mindenkinek megoldást találni.

A telefonomat tudom használni?

Természetesen, a lefedettség tökéletes és áram is elérhető lesz a sátortáborban. Értelemszerűen a telefont a játéktéren kívül használjátok, lévén nem túl korhű.

A szemetet hova tudom dobni?

A helyszín rendelkezik kijelölt szemétgyűjtőkkel, benne szelektív hulladékgyűjtőkkel is. Kérjük, használjátok és ne hagyjatok szét szemetet a játéktéren és a sátortáborban sem!

A játéktéren szabad-e dohányozni?

Szabad, de kérjük a csikkeket ne dobd el, illetve úgy dohányozz, hogy az a többi játékost ne zavarja!

Alkoholt szabad-e inni?

Csak a játék lezárása után, 18 év felettieknek.

Vannak állatok a tanyán?

Igen, van egy nagyobb kecskenyáj, de, hogy ne ijessze meg őket a nagy tömeg, a játék idejére be lesznek zárva a karámjukba. Kérjük, ne zargassátok őket, etetni pedig szigorúan tilos, jól ellátják őket élelemmel a terület gazdái.

🤔 Maradt még kérdésed?
Írd meg nekünk Facebook-oldalunkon üzenetben vagy a kapcsolat@forsaken.hu címre és minden kérdésre válaszolunk.