Már a helyszínen várjuk a játékosokat!

Eljött az őszi játék napja, mi már itt, a cserkeszőlői Tálas Ranchen várunk mindenkit. Az idő szép, de arra is felkészültünk, ha esetleg beborulna, mutatjuk, hogy tudtok ide eljutni.

Cserkeszőlőn ragyogó napsütés van, késő estig minimális az esély bármilyen esőre (akkor is csak alig pár milliméter jöhet számításba). Így semmi akadálya, hogy ma este megkezdődjék az őszi játékunk!

Felkészültünk arra is, ha lenne valamennyi zuhé. Hét ponyvát is felszereltünk a felkészülés során a legfontosabb helyszínek fölé, így például a Veremtorna helyszínét lakás méretű napvitorla fedi, ott a küzdelmek akkor is szárazon lemennek, ha egy kis eső eleredne. Most nincs is hideg, csak estére kérjük, hogy hozzatok meleg ruhát és takarót.

A narancsszínű sátrat figyeljétek!

A helyszínünk ugye a Tálas Ranch, ahol a TanyaFeszt szokott lenni. Ha busszal jöttök, valószínűleg a cserkeszőlői autóbusz-várótemnél fogtok tudni leszállni. Onnan úgy húsz perc séta a helyszín, linkeljük az utat!
Akár autóval, akár gyalog jöttök Cserkeszőlő központja felől, a fotónkon látható “TanyaFeszt parkoló” feliratot keressétek, ott forduljatok balra! Utána jobbra fogtok egy messziről látható narancssárga sátrat látni, ott zajlik a beléptetés és a regisztráció.

A regisztrációról, a belépők megvételéről, a támogatói tomboláról korábban a GYIK-ben írtunk. A helyszínt pedig itt mutattuk be, de reméljük, hamarosan személyesen nézitek meg!
Mi már nagyon várjuk a játékkezdést! 😊